Calculator warmtepompboiler

Dit is de meest complete calculator voor warmtepompboilers op het internet. Je kan alles zelf personaliseren. Zo zie je zelf direct de impact. 

De calculator warmtepompboiler kan rekening houden met volgende zaken:

Dimensionering van je warmtepompboiller

Geen voorkennis vereist

Geïnstalleerde prijs, kortingen en premies

Terugverdientermijn, rendement op je warmtepompboiler

Goedkoop je warmtepompboiler laden met je zonnepanelen

De ecologische impact. Bereken de CO2 reductie.

Onze calculator voor warmtepompboilers

Bereken het zelf, Geen voorkennis vereist. De meest complete calculator voor warmtepompboilers op het internet, vind je bij Solarnation!

Profiteer Nu van Onze Exclusieve Promoties. gebruik onze calculator voor warmtepompboilers. - De Beste Prijs bij Solarnation in België!

Vlaamse premie warmtepompboiler

900-1.080

Uitleg over deze premie

Vraag nu een premie aan voor je warmtepompboiler in bestaande woningen. Deze warmtepompboilers hebben allen een Europees A+ label. Dat maakt dat ze steeds in aanmerking komen voor de maximale premie

Ontdek de warmtepompboiler premie van €900 tot €1080 per woning of wooneenheid. De premie dekt maximaal 40% of 50% van het factuurbedrag (exclusief btw). Check de andere voorwaarden via de link.

Belangrijk is wel dat de eindfactuurdatum de voorwaarden en het premiebedrag bepalen, niet de betalingsdatum.

Belangrijke documenten voor deze premie

Brusselse Premie warmtepomp boiler

1.400-1.600

Uitleg over deze premie

Bij renovatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een warmtepompboiler ideaal voor sanitair warm water. Geïnstalleerd in het gebouw, onttrekt het warmte aan de omgevingslucht en biedt het een tankinhoud van 100 tot 450 liter. Al naargelang het model dat je kiest. Dit is dus perfect voor gezinnen van één tot acht personen. Ontdek duurzaam comfort voor uw woning!

Belangrijke documenten voor deze premie

Maak een afspraak voor een plaatsbezoek!

Kies een moment die je goed uitkomt. Wij komen dan alles controleren en geven je advies. Makkelijk en snel, geen onnodige telefoons!