Meer uitleg over de werkwijze van deze warmtepompboiler

Calculator Warmtpompboiler

Bereken de prijs en de korting van de warmtepompboiler die het best jouw gezin / bedrijf past

Subsidies en premies voor warmtepompboilers + alle links naar alle documenten

Maak een afspraak voor een plaatsbezoek voor de eventuele plaatsing van een warmtepompboiler

Atlantic warmtepompboiler explorer V4 270 Liter

Bereken de prijs en korting van je warmtepompboiler via onze calculator

Premies tot

900-1,600

korting installateur tot

150-300

Cashback deal tot

100

Acties tijdelijk geldig

Acties geldig tot 30/04/2024 en aan vorowaarden onderhevig. 

Solarnation erkende installateur van warmtepompboilers

De foto toont met trots de Atlantic Explorer V4 270 Liter Warmtepompboiler in actie, perfect geïntegreerd in een Belgische woning door de bekwame handen van Solarnation. Dit geavanceerde systeem biedt niet alleen comfortabel warm water, maar wordt ook aangeboden tegen de meest concurrerende prijs op de markt.

Welkom bij Solarnation, uw toegewijde partner in duurzame energieoplossingen voor particuliere huishoudens. We plaatsen warmtepompboilers waaronder in private huishouden en bedrijven waaronder de Atlantic warmtepompboiler Explorer V4 270L. 

Hieronder zullen we dieper ingaan op de geavanceerde Atlantic Explorer V4 270 Liter warmtepompboiler monobloc, geïnstalleerd door onze experts om u het hoogste niveau van comfort en energie-efficiëntie te bieden.

Ontdek hoe deze warmtepompboiler werkt en hoe het verticaal staande model met verbeterde akoestische en technische prestaties uw levensstijl kan optimaliseren.

  • Makkelijke installatie zonder grote aanpassingen
  • Sterke daling van het verbruik
  • Premie van toepassing tot 900€
  • Korting en Cashback
  • Makkelijke calculator om je ideale warmtepompboiler te bepalen (incl. prijs, korting en terugverdienperiode)

Atlantic Explorer V4 270L warmtepompboiler

Beste prijs België voor een Atlantic warmtepompboiler explorer V4 270 liter

Hoe werkt de Atlantic Warmtepompboiler Monobloc?

De Atlantic Warmtepompboiler Monobloc maakt gebruik van geavanceerde thermodynamische principes om warm water te produceren op een energiezuinige manier. Laten we de technische kenmerken eens nader bekijken:

Warmtepompboiler Monobloc:

De term “Monobloc” verwijst naar het feit dat alle essentiële componenten in één compacte eenheid zijn samengevoegd. Dit resulteert in een efficiënter systeem met minder energieverlies en een eenvoudigere installatie.

Verticaal staand model:

Het verticaal staande ontwerp van de warmtepompboiler biedt niet alleen ruimtebesparing, maar ook verbeterde prestaties door een betere luchtcirculatie. Dit zorgt voor een efficiëntere warmtewisseling en een snellere opwarming van het water.

Verbeterde Akoestische en Technische Prestaties:

Atlantic heeft zich gericht op het optimaliseren van zowel de geluidsprestaties als de technische efficiëntie van deze warmtepompboiler. Geniet van een stille werking zonder concessies te doen aan prestaties.

R513a Milieuvriendelijke Koelvloeistof:

De gebruikte koelvloeistof van de Atlantic Explorer V4 270 liter is  R513a. Deze koelvloeistof staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid en hoge energie-efficiëntie. Het minimaliseert de ecologische impact van het systeem.

Thermodynamische Monobloc Boiler:

De thermodynamische benadering zorgt voor een efficiënte opname van warmte uit de omgevingslucht, wat resulteert in een duurzame en kosteneffectieve manier om warm water te produceren.

Energieklasse A+:

Met een energieklasse A+ voldoet de Atlantic Warmtepompboiler Monobloc Explorer V4 270 liter aan de hoogste normen voor energie-efficiëntie, wat zich vertaalt naar lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Ontdek de Voordeligste Prijs voor de Atlantic Explorer V4 270 Liter Warmtepompboiler - Professioneel Geïnstalleerd door Solarnation in België
Cozytouch Bridge Compatibiliteit:

Alle Warmtepompboielrs van Atlantic zijn compatibel met Cozytouch; Maak gebruik van de nieuwste technologie door de warmtepompboiler aan te sluiten op de Cozytouch Bridge (niet meegeleverd) via de Cozytouch app. Dit biedt u op afstand toegang tot de controle van uw systeem voor ultiem gemak.

ACI-Hybrid Bescherming:

Atlantic integreert ACI-Hybrid bescherming om uw warmtepompboiler te beschermen tegen kalkaanslag, waardoor de levensduur van het systeem wordt verlengd en de prestaties worden geoptimaliseerd. Dit systeem is toegepast op de Atlantic explorer V4 270 lieter warmtepompboiler

AUTO-modus en Meerdere standen voor werking

De AUTO-modus past de warmwaterproductie aan op basis van uw levensritme, waardoor u altijd voldoende warm water hebt zonder onnodig energieverbruik. De warmtepompboiler Atlantic Explorer V4 270 L heeft meerdere standen voor de optimale werking. Kies uit BOOST, ECO, en MANUEEL modi om het systeem aan uw specifieke behoeften aan te passen.

Intuïtief Bedieningspaneel:

De Atlantic Explorer V4 270L heeft een makkelijke bediening. Met een intuïtief bedieningspaneel is het instellen en aanpassen van de instellingen van uw warmtepompboiler een eenvoudige taak. Geen ingewikkelde procedures, alleen maar gebruiksvriendelijke bediening.

Regelbare Toevoer en Afvoer van Lucht:

Pas de luchtstroom aan om de warmtepompboiler optimaal te laten functioneren in verschillende omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor consistent hoogwaardige prestaties, ongeacht het seizoen.

Programmeerbaar en Weerstand voor Anti-legionella Cyclus:

Programmeer uw warmtepompboiler om de verwarming aan te passen aan uw dagelijkse schema. Bovendien zorgt de ingebouwde weerstand voor een regelmatige anti-legionella cyclus, wat de gezondheid van het warmwatersysteem bevordert.

5 Jaar Garantie:

Uw gemoedsrust is gegarandeerd met onze 5 jaar garantie (volgens onze algemene verkoopsvoorwaarden). Profiteer van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van Atlantic, ondersteund door onze toegewijde service.

Besluit:

Met de Atlantic Warmtepompboiler Monobloc, geïnstalleerd door Solarnation, stapt u in de toekomst van duurzame en efficiënte warmwaterproductie. Ontdek het comfort, de kostenbesparingen en de milieuvriendelijkheid van dit geavanceerde systeem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en geniet van een groenere en comfortabelere levensstijl.

Belangrijke documentatie van de Atlantic Explorer V4 270 liter