Onze aanpak maakt het verschil

Check hier onze zonnepaneel projecten

Jij beslist. Dat is het motto van ons bedrijf. Daarom stellen we rekentools ter beschikking van de klant. Zo kan je zelf nagaan wat het beste past. Een elektriciteitsfactuur toont immers enkel het verleden, niet de toekomst. Elektrishe wagens, airco’s of warmtepompen, dit zijn allemaal zaken die invloed hebben op je toekomstig elektriciteitsverbruik. Er is geen voorkennis vereist. Heb je toch hulp of advies nodig? Laat je door ons bijstaan!

Je wil graag een offerte hebben zonder plaatsbezoek? Geen probleem, bij ons is dit niet nodig. We maken snel en accuraat een offerte op. Bovendien doen we dit vanop afstand. Elke offerte heeft ook een visualisatie. Zo zie je op voorhand wat het resultaat is. Pas als je geïntresseerd bent. Plan dan een plaatsbezoek in.

Ergens een half uurtje tijd? Ideaal, dan komen we af. Het kan ook s’avonds of in het weekend. We controleren alles ter plaatse nog eens zorgvuldig. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Bij ons heeft iedereen ervaring in het effectief zelf plaatsen van zonnepanelen. Het zijn dus mensen van de praktijk, geen gladde verkopers. Ze geven advies, luisteren naar je wensen en finetunen de offerte indien nodig.

We steken veel tijd in het voortraject. Zo zijn we zeker dat je tevreden zal zijn met het eindresultaat. Ieder dossier wordt ook nog eens gecontroleerd door één van onze ingenieurs. We plaatsen de installatie op een moment die voor jou best past. Alles conform de afspraken en zonder onaangename verassingen. Door deze aanpak is onze klantentredenheid bij Solarnation zo hoog.

Alle installaties moeten verplicht gekeurd worden door een extern keuringsorganisme. Wij verzorgen dit voor jou. We maken ook steeds een postinterventie dossier op.

Administratie is een blijvend zeer. We weten het maar al te goed! De verplichtingen zijn talloos, streng en vergen veel tijd. Bovendien veranderen de regels bijna op maandelijkse basis. De meeste installateurs laten u het zelf uitzoeken. Wij helpen u graag! We begeleiden uw project tot de subsidie op je rekening staat. Geen vraag is ons teveel. Tevens volgen we je installatie nog een jaar verder online op. Zo weten we dat alles goed werkt.

Zonnepanelen project in Kortemark

Bij deze particulier werden 24 zonnnepanelen 415 Wp full black geplaatst.

Deze zonnepanelen hebben als enige een kleurgarantie. Zo hebben ze steeds dezelfde tint zwart. 

De klant besliste snel, één week later wekte hij elektriciteit op.

Dat is het voordeel van een installateur met voorraad en eigen mensen.

Grondinstallatie zonnepanelen XXL in Torhout

Grondinstallatie met een netstudie?

Dit landhuis had het nodig!. Wij verzorgden alles.

Van bouwaanvraag, installatie tot begeleiding in de wettelijke verplichtingen
1. Betonloos & orkaanbestendig
2. Beperkte helling voor bouwvergunning
3. Batterij systeem
4. Off grid mogelijkheid
5. Slimme sturing.

Zonnepanelen project in Marke

Bij deze particulier werden 36 zonnnepanelen 410 Wp shingled cell full black geplaatst. De klant besliste op 15 juli 2022. We hebben geplaatst op 05/08/2022. Dat is het voordeel van een installateur met voorraad en eigen mensen.

Reposa Hertsberghe

Turnkey project van 32,8 kWp, uitgevoerd met Shingled cell zonnepanelen volledig zwart in combinatie met hybride omvormers van Goodwe. SolarNation stond in voor de volledige uitvoering, van netstudie tot en met keuring en indienststelling.
De groene energie zorgt dat je kan ontspannen in deze wellness op een duurzame wijze. Deze klant had beslist op 03/06/2022. De installatie was operationeel op 27/07/2022. Dat is het voordeel van voorraad en eigen uitvoeringsteams van A tot Z.  
Klik hier voor meer details over deze zaak

Zonnepanelen project in Loppem

Bij deze particulier werden in totaal 21 zonnnepanelen 410 Wp shingled cell full black geplaatst. Dit gebeurde op 2 dakvlakken. De klant wilde mooie blokken van zonnepanelen om de visuele impact op de villa te beperken. De klant besliste op 5 juni 2022. We hebben geplaatst op 29/07/2022. Dat is het voordeel van een installateur met voorraad en eigen mensen.

Sportcentrum in Deerlijk

Turnkey project van 154,9 kWp, uitgevoerd met monokristallijne zonnepanelen in een Oost-West-opstelling, met Huawei omvormers. SolarNation stond in voor de volledige uitvoering, van netstudie tot en met keuring en indienststelling.
De groene energie zorgen dat je kan sporten, bowlen, of je ontspannen 
Klik hier voor meer details over deze zaak

Zonnepanelen project in Rollegem

Deze particuliere klant koos voor esthetische full black panelen van ET Solar, met een piekvermogen van 310Wp. Met de HUAWEI monitoringsoftware die bij de omvormer wordt meegeleverd, kan hij de opwekking van zijn PV-installatie op elk moment volgen. Uitvoering 2019

KMO-project te Zottegem

Bij deze KMO plaatsten we 90 zonnepanelen. De omvormer is van SMA.

Zonnepanelen project in Marke

Voor deze klant, die zonnepanelen eigenlijk “niet mooi” vindt, was esthetiek zeer belangrijk, waarbij niet alleen de paneelkeuze maar ook de inplanting op het dak extra aandacht vroeg. We installeerden 44 zonnepanelen in “full black” uitvoering. Tevreden over onze uitvoering bracht hij ons twee nieuwe klanten aan.

Zonnepanelen project in Lievegem

Voor onze klant installeerden wij 22 shingled cells full black zonnepanelen, in full black uitvoering voor een optimaal esthetisch effect. Omvormer Huawei incl monitoring.

Zonnepanelen project in Evergem

Op introductie van Wim Van Veirdeghem installeerden we op deze nieuwbouwwoning 16 panelen op een schuin pannendak. Compromis tussen performantie en esthetiek met zwart frame en witte backsheet.
Omvormer Huawei, monitoring inbegrepen.

Zonnepanelen project in Laarne

Voor deze klant stelden wij 16 zonnepanelen voor, met zwart geanodiseerd frame en een zwarte backsheet voor een optimaal esthetisch effect. Omvormer Huawei incl monitoring.

Zonnepanelen project in  Lievegem

12 zonnepanelen van 340Wp full black Boviet shingled cells. Omvormer Huawei incl monitoring.

Zonnepanelen project Mariakerke

12 zonnepanelen. Installatie op asfalt dak met in te branden montagestructuren, verdeeld over drie dakvlakken. Omvormer SMA incl monitoring.

Zonnepanelen project in Evergem-Kerkbrugge

18 zonnepanelen verdeeld over schuin pannendak en plat dak. Aansluiting + AC-werken door onze partner Wim Van Veirdeghem. Omvormer Huawei incl monitoring. 

Zonnepanelen project bij Manège in Geetbets

Bij sportpaardenfokker Tom Lemmens te Geetbets hadden we de 28 modules te installeren, in combinatie met een SMA omvormer. We plantten ze zo mooi mogelijk tussen de lichtstraten in, en al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn. Weer een tevreden klant, en vanuit de weiden een mooi uitzicht voor de paarden. Klik hier voor de gegevens

Zonnepanelen project bij “Praktijk op de hoek” : groepspraktijk in De Pinte

De “Praktijk op de hoek” draait nu op groene energie, na de installatie van 36 full black zonnepanelen van ET Solar 305Wp. De monitoring van de installatie gebeurt met de bijgeleverde software van de Huawei omvormer.
Klik hier voor de locatie

Zonnepanelen project bij Interieur Vermeylen in Roeselare

Bij schilder- en parketspecialist Jan Vermeylen in Roeselare plaatsten we 25 Seraphim 315Wp zonnepanelen op platdak, gecombineerd met een Huawei omvormer.
Klik hier voor meer info over deze zaak

Zonnepanelen project bij Vishandel Gino Buysse te Grimbergen

54 zonnepanelen zorgen op zonnige dagen voor de groene energie die nodig is om de koelinstallaties van Gino Buysse draaiende te houden. De montagestructuren zijn naast de traditionele ballastgewichten tevens voorzien van zij- en achterschilden, wat de installatie maximaal windbestendig maakt.
Klik hier voor extra info van deze zaak

Zonnepanelen project in  Ouwegem

Bij een melkveebedrijf, waar reeds een PV-installatie aanwezig was, voegden we een bijkomende installatie van 40 zonnepanelen toe (Boviet 320Wp half cut cells). De installatie gebeurde op steeldeck. Er wordt lokaal rechtstreeks op de meterkast in de hangar geïnjecteerd, om een minimaal vermogensverlies te hebben. De aarding werd versterkt en de bijkomende PV-installatie werd zodanig gedimensioneerd dat beide installaties samen onder de grens van 10KVA omvormervermogen blijven.

Zonnepanelen project in  Oostduinkerke

Pure schoonheid én hoge rendementen, met deze volledig zwarte zonnepanelen. 16 zonnepanelen en een Huawei omvormer wekken voor deze klant vanaf nu groene stroom op.

Zonnepanelen project in Brakel

We plaatsten voor deze klant een installatie van 24 panelen

Zonnepanelen project bij Accuramed in Halen

Voor de firma Accuramed installeerden we, naast intelligente LightCatcher-daglichtkoepels, 32 zonnepanelen. Een Huawei omvormer voorzien van monitoringsoftware laat ons en onze klant toe de prestaties van de installatie op te volgen.
Klik hier voor meer info over Accuramed.

Zonnepanelen project in Moorsele

Voor deze klant was een mooie installatie, in één compact vlak en in volledig zwarte uitvoering een must. We plaatsten er 12 stuks van de nieuwste shingled cell modules, met Huawei omvormer.

Zonnepanelen project bij Café “De Zoeten Inval” in Oostduinkerke

Daar waar de gesprekken altijd geanimeerd zijn, en waar de beste deals tussen pot en pint worden bezegeld, wilden we zéker een mooi visitekaartje afleveren. SolarNation plaatste er 54 stuks van de nieuwste generatie shingled cell modules , in de esthetische full black uitvoering, voorzien van een Huawei omvormer.
Klik hier voor verdere info van deze Topzaak

Zonnepanelen project bij DVH Roof te Oostnieuwkerke

Bij de firma DVH Roof, gespecialiseerd in dakwerken, installeerden we 20 zonnepanelen op hun plat dak. De Huawei omvormer incl monitoring maakt dagelijkse opvolging mogelijk, zowel voor ons als installateur, als voor onze eindklanten.
Klik hier voor meer info van deze zaak.

Zonnepanelen project in  Lennik

Onze projectmissie : zorg op dit beperkte dakdeel voor een zo groot mogelijk geïnstalleerd vermogen. We plaatsten hier 12 hogerendementspanelen op een Huawei omvormer.

Zonnepanelen project bij Idee Home in Zwevegem

Solarnation installeerde SolarNation 54 zonnepanelen van goed voor 19000 kWp geinstalleerd vermogen. Door de vele obstakels en schaduwzones kozen we voor een compacte Oost-West-opstelling.
Meer info over deze topzaak vind je hier

Zonnepanelen project in Staden

Installatie van 10 zonnepanelen op plat dak, met Huawei omvormer inclusief monitoring. Zuidelijke opstelling.

Zonnepanelen project in Middelkerke

Bij deze klant aan de kust besteedden we – zoals voor iedere werf – uitgebreid aandacht aan de windlastberekening. Vooral op het platte dakdeel kan het zeer stevig waaien. We plaatsten er 11 esthetische full black zonnepanelen , aangesloten op een Huawei omvormer incl monitoring. Voor een visueel perfecte afwerking plaatsten we 3 panelen in landscape, op dezelfde lijn als de thermische zonnepanelen.

Referenties

Klik op de kaart voor een grotere weergave%7Csize%3Adefault%7CGrootveldstraat+8%2C+8740+Pittem&markers=color%3A%7Clabel%3A?%7Csize%3Adefault%7CStroelputstraat+3%2C+8210+Zedelgem&markers=color%3A%7Clabel%3A@%7Csize%3Adefault%7CBornstraat+148%2C+8800+Roeselare&markers=color%3A%7Clabel%3AA%7Csize%3Adefault%7CKanaalstraat+2%2C+1500+Halle&markers=color%3A%7Clabel%3AB%7Csize%3Adefault%7COvenstraat+5%2C+8800+Roeselare&markers=color%3A%7Clabel%3AC%7Csize%3Adefault%7CB.+Vandenbogaerdelaan+72%2C+8870+Izegem&markers=color%3A%7Clabel%3AD%7Csize%3Adefault%7CHenricus+Bosmanslaan+50%2C+3012+Leuven&markers=color%3A%7Clabel%3AE%7Csize%3Adefault%7CLiersesteenweg+260%2C+3200+Aarschot&markers=color%3A%7Clabel%3AF%7Csize%3Adefault%7CHeideroosstraat+25%2C+8200+Brugge&markers=color%3A%7Clabel%3AG%7Csize%3Adefault%7CGemeenhof+37%2C+8501+Kortrijk&markers=color%3A%7Clabel%3AH%7Csize%3Adefault%7CMay+Sartonstraat+8%2C+9032+Wondelgem&markers=color%3A%7Clabel%3AI%7Csize%3Adefault%7COpstalstraat+75%2C+8792+Waregem&markers=color%3A%7Clabel%3AJ%7Csize%3Adefault%7CLindemeers+11%2C+9032+Wondelgem&markers=color%3A%7Clabel%3AK%7Csize%3Adefault%7CNieuwpoortsteenweg+113%2C+8670+Oostduinkerke&markers=color%3A%7Clabel%3AL%7Csize%3Adefault%7CKnokstraat+44%2C+9880+Aalter&markers=color%3A%7Clabel%3AM%7Csize%3Adefault%7CGrote+Heerweg+139%2C+8791+Waregem&markers=color%3A%7Clabel%3AN%7Csize%3Adefault%7CVeldeken+21%2C+9950+Lievegem&markers=color%3A%7Clabel%3AO%7Csize%3Adefault%7CEeksken+69%2C+9920+Evergem&markers=color%3A%7Clabel%3AP%7Csize%3Adefault%7CHoogveldlaan+11%2C+1640+Sint-Genesius-Rode%2C+Belgi%C3%AB&markers=color%3A%7Clabel%3AQ%7Csize%3Adefault%7CProosdijstraat+62%2C+8020+Oostkamp&markers=color%3A%7Clabel%3AR%7Csize%3Adefault%7CWilskerkestraat+46b%2C+8432+Middelkerke%2C+Belgi%C3%AB&markers=color%3A%7Clabel%3AS%7Csize%3Adefault%7CHaverveld+5%2C+8860+Lendelede&markers=color%3A%7Clabel%3AT%7Csize%3Adefault%7CCanadalaan+71%2C+8620+Nieuwpoort&markers=color%3A%7Clabel%3AU%7Csize%3Adefault%7CAnjelierstraat+20%2C+9000+Gent%2C+Belgi%C3%AB&markers=color%3A%7Clabel%3AV%7Csize%3Adefault%7CDiksmere+11%2C+9940+Evergem&markers=color%3A%7Clabel%3AW%7Csize%3Adefault%7CSchoubroek+9%2C+9030+Gent&markers=color%3A%7Clabel%3AX%7Csize%3Adefault%7CHoogstraat+28%2C+9960+Assenede&markers=color%3A%7Clabel%3AY%7Csize%3Adefault%7CPolderstraat+150%2C+8670+Oostduinkerke&markers=color%3A%7Clabel%3AZ%7Csize%3Adefault%7CLeenbosstraat+27A1%2C+8830+Gits&markers=color%3A%7Clabel%3A[%7Csize%3Adefault%7CGentsesteenweg+51%2C+9620+Zottegem&markers=color%3A%7Clabel%3A\%7Csize%3Adefault%7CNijverheidsstraat+3%2C+9950+Waarschoot&markers=color%3A%7Clabel%3A]%7Csize%3Adefault%7CFezantenstraat+5%2C+8670+Koksijde&markers=color%3A%7Clabel%3A^%7Csize%3Adefault%7CKatteboomstraat+42%2C+8870+Izegem&markers=color%3A%7Clabel%3A_%7Csize%3Adefault%7CCannaertbos+2%2C+6560+Moorsele&markers=color%3A%7Clabel%3A`%7Csize%3Adefault%7CNieuwpoortsteenweg+185%2FA%2C+8670+Koksijde&markers=color%3A%7Clabel%3Aa%7Csize%3Adefault%7CNieuwpoortsteenweg+183%2C+8670+Koksijde&markers=color%3A%7Clabel%3Ab%7Csize%3Adefault%7CPlatanenstraat+7%2C+9940+Evergem&markers=color%3A%7Clabel%3Ac%7Csize%3Adefault%7CKerkveldweg+14%2C+1750+Lennik&markers=color%3A%7Clabel%3Ad%7Csize%3Adefault%7CAraanstraat+3%2C+3450+Geetbets&markers=color%3A%7Clabel%3Ae%7Csize%3Adefault%7CKleinewinkellaan+34C%2C+1853+Grimbergen&markers=color%3A%7Clabel%3Af%7Csize%3Adefault%7COuwegemstraat+19%2C+9750+Ouwegem&markers=color%3A%7Clabel%3Ag%7Csize%3Adefault%7CSpanjestraat+58H%2C+8840+Staden&markers=color%3A%7Clabel%3Ah%7Csize%3Adefault%7CHoveniersstraat+29%2C+8434+Westende&markers=color%3A%7Clabel%3Ai%7Csize%3Adefault%7COvenhoek+21%2C+8800+Roeselare&markers=color%3A%7Clabel%3Aj%7Csize%3Adefault%7CRijshoutstraat+7%2C+9032+Wondelgem&markers=color%3A%7Clabel%3Ak%7Csize%3Adefault%7CNieuwlandlaan+139%2C+3200+Aarschot&markers=color%3A%7Clabel%3Al%7Csize%3Adefault%7CWarande+48%2C+9270+Laarne&markers=color%3A%7Clabel%3Am%7Csize%3Adefault%7COkkerbeke+4%2C+9660+Brakel&markers=color%3A%7Clabel%3An%7Csize%3Adefault%7CPaalstraat+103%2C+2900+Schoten&markers=color%3A%7Clabel%3Ao%7Csize%3Adefault%7COtegemstraat+98%2C+8550+Zwevegem&markers=color%3A%7Clabel%3Ap%7Csize%3Adefault%7CTer+Duinenstraat+11%2C+8510+Kortrijk&markers=color%3A%7Clabel%3Aq%7Csize%3Adefault%7CPintestraat+85%2C+9840+De+Pinte&markers=color%3A%7Clabel%3Ar%7Csize%3Adefault%7CDiksmuidesteenweg+70%2C+8840+Staden&markers=color%3A%7Clabel%3As%7Csize%3Adefault%7CHoogstraat+136%2C+8540+Deerlijk&markers=color%3A%7Clabel%3At%7Csize%3Adefault%7CBovenstraat%2C+3560+Lummen&markers=color%3A%7Clabel%3Au%7Csize%3Adefault%7CStadsbeemd+1212%2C+3545+Halen&markers=color%3A%7Clabel%3Av%7Csize%3Adefault%7CBosstraat+11%2C+8500+Kortrijk&markers=color%3A%7Clabel%3Aw%7Csize%3Adefault%7CNachtegaalweg+30%2C+Oostduinkerke+8670">