Bereken met deze tool je nieuwe elektriciteitsfactuur.

Loopt je vast elektriciteitscontract ten einde? Wil je weten hoe hoog de nieuwe elektriciteitsfactuur zal zijn? Hier kan je het makkelijk berekenen. Elektriciteitsprijzen zijn immers sterk gestegen. Bijna iedereen betaalt via voorschotten. Ze krijgen dan op het einde van het jaar een afrekeningsfactuur.

Wij zijn geen elektriciteitsleverancier. Deze rekentool dient enkel om je op weg te helpen, je een indicatie te geen. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan bij de afrekening.

Op dit moment is de calculator geschikt voor:

 1. Gezinnen
 2. KMO’s die geen hoogspanningscabine hebben

Later de tool uitgebreid naar grotere bedrijven die een hoogspanningscabine hebben.

Andere berichten over elektriciteit:

 • Overmatige ondersteuning voor zonnepanelen in Brussel
  In het Brussels hoofdstedelijk gewest zijn zonnepanelen overgesubsidieerd. Terugverdientermijnen zijn korter dan 3 jaar. Ver onder de target van brugel van 7 jaar.
 • Alles over de analoge en digitale teller
  Sinds het Grondwettelijk Hof de terugdraaiende teller nietig heeft verklaard, zitten veel van ons klanten met vragen over de analoge en digitale meter. Deze infomail probeert de veel gestelde vragen te beantwoorden. Wat als je nog een analoge teller hebt? Als jouw teller nog een analoge is, die letterlijk terugdraait, verandert er voorlopig niets. Eigenaars van zonnepanelen […]
 • Prijsstijging maakt van elektriciteit een luxeproduct. Help, wat nu?
  Door de prijsstijgingen wordt elektriciteit een luxeproduct. Bereken hoeveel je nieuwe elektriciteitsfactuur zal zijn en lees waarom deze zo hard gestegen is en wat je eraan kunt doen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *